Whatsapp silince mesajlar silinir mi

Yedekleme yaptıysan zaten tekrar yüklediğinde soruyor sana eski mesajlar yüklensin mi? whatsapp yedekleme ayarlarından google drive üzerine yedekleme.
Table of contents

WhatsApp 'ta gönderdiğiniz bir mesajı yanlışlıkla silmeniz, mesajın içindeki fotoğrafları ve videoları bir anda kaybetmeniz anlamına gelebilir. Ama panik yapmanıza gerek yok. Derin bir nefes alın çünkü doğru adımları takip ederseniz, kaybolan fotoğrafı veya videoyu kurtarabilirsiniz. Önce silinen mesajın kaybolan medyayı içeren mesajın bir kopyasının bir başkasında olup olmadığını kontrol edin. Bir resim yüklediyseniz ve bir gruba veya arkadaşınıza gönderdikten sonra sildiyseniz, bu resim onu gönderdiğiniz kişi veya kişilerde hala duruyor olabilir.

Windows Phone Hesap ve Profil. Hesabınızı silmek Hesabınızı WhatsApp'dan silebilirsiniz. WhatsApp hesabınızı silmek için WhatsApp'ı açın. Telefon numaranızı uluslararası koduyla birlikte yazın ve hesabınızı silme işlemini tamamlamak için ekranın alt kısmındaki devam 'a basın. Hesabınızı sildiğiniz zaman Hesabınız ve profil fotoğrafınız WhatsApp'tan silinir. Tüm WhatsApp gruplarınızdan silinirsiniz. Telefonunuzdaki WhatsApp mesaj geçmişiniz silinir.

Whatsapp'i mi silsem, hattımı mı kırsam, telefonu komple camdan mı atsam?

Hesabınızı silerseniz: Hesabınıza tekrar erişemezsiniz. Sadece eski hattınıza atılan mesajlar o kişiye gitmeye başlar elbette hat sahibi kişi mesajların kim tarafından gönderildiğini bilmeceyektir. Facebook satın alması öncesinde ücretsiz olarak sunulduğu halde belirli bir süre sonunda ücretli olarak kullanılmaya devam eden WhatsApp, Facebook satın alması sonrasında tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunuldu.

Bu noktada merak etmeyin; mesajlarınız, fotoğraflarınız veya videolarınız herhangi bir şekilde paylaşılmıyor. WhatsApp üzerinde yer alan arama seçeneği yardımıyla kişi listenizde yer alan arkadaşlarınızı ücretsiz olarak arayabilirsiniz. WhatsApp üzerinden yapacağınız telefon görüşmeleri, hattınız üzerindeki dakikalar veya kontörler yerine internet bağlantı paketinizi kullanmaktadır.


  • note google arama gecmisi silme.
  • Size nasıl yardım edebiliriz??
  • jailbreaksiz iphone igo yükleme!
  • Whatsapp uygulamasını silersek hesap da silinir mi?.
  • teknik servis takip programı ücretsiz full.

WhatsApp arama özelliğini kullanabilmek için bir internet paketine sahip olmalı veya aktif bir kablosuz ağa bağlı olmanız gerekmektedir. Gönderdiğiniz kişi mesajınızı açsa bile okumadan çıkma riski her zaman mevcut. Fakat WhatsApp'a getirilen çift tik işareti özelliği ile gönderdiğiniz kişinin mesajınızı en azından açtığını anlayabilirsiniz.

Önerilen İçerikler

Engellediğiniz kişinin size attığı mesajlar daima gri renkli tek tik işaretiyle yani size hiç ulaşmamış gibi gösterilir. Elbette bunun başka sebepleri de olabilir ama bir süre sonra emin olun ki engellediğiniz kişi acı gerçekle karşılaşacaktır. Grupları sessize alsanız bile mesajlar gelmeye devam edecektir.

Yalnızca mesajlar bildirim olarak gösterilmeyeceği için rahatsız edilmiş olmayacaksınız.


  1. cep telefonu dizi izleme.
  2. mspy türkiye.
  3. iphone film izleme app.
  4. numaradan kişinin nerede olduğunu bulma?
  5. Herhangi bir grubu sessize almak için ekranın yukarısında yer alan grup ismine tıklayın ve açılan menüden sessize alma seçeneğini aktif edin. Herhangi bir gruba yeni katılan kişi sadece girdiği andan sonraki mesajları okuyabilir. Öncesinde atılmış olan mesajlara asla ulaşamaz. Hem Android hem de iOS cihazlarınız üzerinde WhatsApp, Menü Tuşu - Ayarlar - Hesap - Numarayı Değiştir seçeneğine tıkladıktan sonra ilgili talimatları takip ederek, hızlı ve kolay bir şekilde telefon numaranızı değiştirebilirsiniz.

    Yeni telefon numaranızı onayladıktan sonra, tüm sohbet geçmişiniz, gruplarınız ve kişileriniz otomatik olarak yeni telefon numaranıza tanımlanacaktır. Böyle bir durum mümkün değil. WhatsApp üzerinden gönderilen fotoğraflar ve videolar otomatik olarak cihaza kaydediliyor. WhatsApp, tarafınıza gönderilen fotoğraf ve videolara hızlı bir şekilde erişim sağlamanız amacıyla, varsayılan olarak tüm medya dosyalarını otomatik olarak indirilecek şekilde ayarlamıştır.

    Eğer internet kotanızın bu nedenle bitmesini istemiyorsanız Menü Tuşu — Ayarlar — Veri Kullanımı sekmesine giderek ilgili ayarları kolayca yapabilirsiniz. Göndermiş olduğunuz mesajlar, fotoğraflar veya videolar WhatsApp sunucuları üzerinde yer almamaktadır. Bu nedenle eğer siz verilerinizi yedeklemediyseniz, herhangi bir şekilde bu verilere tekrar ulaşamazsınız. Saklamak istediğiniz mesajlarınızı, ilgili sohbet penceresinin sağ üstünde yer alan ayarlar menüsü altında bulunan Menü Tuşu - Diğer — Sohbeti Gönder sekmesi yardımıyla istediğiniz e-posta adresine yönlendirerek saklayabilirsiniz.

    Tüm WhatsApp verilerinizi Google Drive üzerine kolayca yedekleyebilirsiniz. Google Drive Google Drive üzerinde sakladığınız tüm dosyalarınıza Windows üzerinden erişmek için kullanabileceğiniz Google'ın resmi Google Drive programı. İndir Google Drive Mac bilgisayarlarınızdan Google Drive dosya depolama ve paylaşma servisini kullanmak için bu programı yüklemelisiniz.

    telefondan whatsapp'ı silmek - ekşi sözlük

    İndir Google Drive Google Drive için hazırlanan Android uygulaması sayesinde tüm verilerinizi yedekleyerek, istediğiniz zaman verilerinize ulaşabilirsiniz. İndir Google Drive Google Drive için hazırlanan iOS uygulaması sayesinde tüm verilerinizi yedekleyerek, istediğiniz zaman verilerinize ulaşabilirsiniz. İndir Google Drive Google Dokümanlar ofis içinde çok kullanılan yazı, tablo, sunum, form oluşturma gibi araçları çevrim içi ortama aktararak paylaşımlı hale getiriyor. WhatsApp üzerinde herhangi bir şifre sistemi mevcut değildir ama üçüncü parti uygulamalar yardımıyla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

    WhatsApp aracılığıyla arkadaşlarınızla sohbet edebilmek için, herkesin telefonuna uygulamayı kurmuş ve numarasını doğrulamış olması gerekmektedir.

    Ekşi Duyuru

    WhatsApp üzerinde yazdığınız mesajların stilini değiştirebilirsiniz. Seçtiğiniz mesajları kolayca kalın, italik veya üstü çizili yapabilirsiniz. Bahsetme mention özelliği sayesinde grup sohbetlerinde yer alan bir kişi özel olarak belirtebilirsiniz. WhatsApp üzerinde yer alan bir grup sohbetini silebilmenin tek yolu o grubun yöneticisi olmaktır.

    Sonrasında gruptaki tüm kişileri gruptan çıkarmalı ve ardından gruptan siz de çıkmalısınız.